Elegantie & verfijnd interieur

Studio Bis heet u van harte welkom bij de meest exclusieve en elegante home-collectie ter wereld. De klassiek geïnspireerde hedendaagse stijl is elegant en verfijnd. Interieurs drukken tenslotte persoonlijkheid uit. Studio Bis streeft voortdurend naar perfectie en legt aandacht bij kwaliteit en het gebruik van uiterst zorgvuldig geselecteerde materialen en producten. Als volwaardige partner van SICIS, kan Studio Bis met trots als één van de weinige bedrijven ter wereld een geheel hotel, villa en elke andere ruimte in zijn volledigheid ontwerpen met mozaïek, vloeren, glaspanelen, belichting en meubels. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij alle ruimtes naadloos op elkaar kunnen aansluiten op een zeer verfijnde stijl. De muren kunnen zelfs, als één integraal onderdeel van de gehele sfeervolle ruimte, aangekleed worden met mozaïek, terwijl de rest van de ruimte elegant wordt verfijnd met hoogwaardige coating materialen en stoffen. Door de gevarieerde lijn van SICIS heeft Studio Bis heeft het vermogen om ​​iedere unieke stijl te evenaren door middel van een taal die de hele omgeving doordringt: klasse. Dit wordt behaald door het uiterst zorgvuldig uitgekozen meubilair verder te verfijnen met de juiste combinaties van belichting, stoffen en accessoires, waarbij het mozaïek het belangrijkste en onderscheidende element van de ruimte blijft.

Toegewijde inspiratie

Eersteklas kwaliteit meubilair, oog voor details en elegant design zijn de kenmerken van de interieurprojecten van Studio Bis. Studio Bis beschouwd elk project als een geheel nieuwe uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken. Met een constante ambitie om de verwachtingen te overtreffen, dagen wij onszelf uit om voor elke cliënt ontwerpen op maat te maken die voldoen aan de normen en verwachtingen. Onze creatieve interieurarchitecten zijn het resultaat van kwalitatieve en voortdurende communicatie met onze gewaardeerde cliënten. Studio Bis stelt de belangen van haar hoogwaardige klanten altijd centraal met als doel om met ieder project het ultieme resultaat te behalen. Van het ontwerpproces tot aan de oplevering van het project zorgt Studio Bis ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt.

Exclusiviteit en vakmanschap

In de wereld van luxe, zit het verschil in de ultieme verfijning, exclusiviteit en op maat gemaakte producten. De exclusieve lijn van SICIS geeft Studio Bis de mogelijkheid om in de wensen van de cliënt te voorzien door middel van handgemaakte stiksels, handgrepen, lampen, stoffen, meubels en andere accessoires. Studio Bis maakt stileert het interieur op basis van de normen en wensen van haar cliënten en weerspiegels hun persoonlijkheid , exclusiviteit, karakter in overeenstemming met het algehele ontwerp van de ruimte. Op maat gemaakte meubels geven een blijvende indruk van kwaliteit en exclusiviteit - Ongeëvenaard vakmanschap op zijn best.

Het gevoel van oneindigheid

Bij Studio Bis worden ontwerpen gemaakt volgens de aangepaste wensen en hoogste normen van de cliënten, waarin hun ambities, persoonlijkheid, prestaties en afkomst worden weerspiegelt. Door de unieke lijn van SICIS kunnen de designers van Studio Bis elk detail van de ruimte vakkundig opstellen en fineren met de beste stoffen, glaspanelen, belichting, mozaïek en meubels. Een belangrijk segment van de algehele ruimte is oog voor details. Ze geven weer wat een design is en zijn fundamenteel voor de persoonlijkheid en uitstraling van de ruimte. Studio Bis blinkt uit door op meesterlijke wijze een ruimte tot leven te wekken door verschillende materialen, functionaliteiten, kleuren en stoffen. Vloeren, wanden, meubels en materialen als mozaïek zijn op verfijnde wijze onderdeel van de gehele ruimte en vloeien prachtig in elkaar over.