Micro mozaïek

Als gewaardeerde partner van SICIS levert Studio Bis hoogwaardige eigentijdse ontwerpen van micro mozaïek, gekenmerkt door de unieke samenstelling van duizenden miniscule stukjes micro mozaïek, goud en kostbare edelstenen. Micro- en nano mozaïek zijn één van de oudste en meest uitgebreide technieken bij het vervaardigen van sieraden.

Exclusiviteit op zijn best

Studio Bis heeft wereldwijd de exclusiviteit van SICIS voor micro mozaïek. Elk ontwerp gaat helemaal over exclusiviteit, maar altijd met de klant centraal. Door gebruik te maken van de revolutionaire techniek om micro mozaïek te vervaardigen is het nu mogelijk exclusiviteit naar een nóg hoger niveau te tillen. Door de eindeloze combinaties van de beste stoffen, juwelen, goud en micro mozaïek kunnen onze ontwerpers op iconische wijze luxueuze bolides, supercars, villa's, superjachten en privévliegtuigen met elkaar combineren.

Het perfecte huwelijk

Ontwerp uw eigen exclusieve micro mozaïek print of kunstwerk en vorm een eigen unieke lijn van objecten als interieur voor supercars, privévliegtuigen, meubels, stoffen en zelfs sieraden. Elk uiterst zorgvuldig samengestelde lijn krijgt een unieke badge die gekoppeld staat aan de cliënt. U krijgt de mogelijkheid om een eigen designpallet te maken in samenwerking met onze gerenommeerde ontwerpers. Ieder ontwerp heeft een ongekend hoog niveau van verfijning. Fijne details zijn van cruciaal belang bij het matchen van een privévliegtuig, bolide, sieraad en kledij. Zowel het interieur als exterieur wordt geïnspireerd op de wensen van de klant en op ongekend unieke wijze met elkaar gematched. Studio Bis zorgt voor een perfecte huwelijk tussen micro mozaïek en sieraden, superjachten, privévliegtuigen en auto’s - een symbolische samensmelting. Om het huwelijk nog zoeter te maken kunnen cliënten unieke sieraden laten ontwerpen op basis van een design, logo of familiewapen. De combinaties tussen objecten worden vervaardigd uit de meest hoogwaardige goudelementen en edelstenen i.c.m. micromozaïek.