Mozaïek en Studio Bis

Studio Bis is dé trendsetter en toonaangevende speler op het gebied van exclusieve mozaïek en creëert daarmee hoogwaardige projecten als verrijking van het echte leven. Studio Bis is dé toonaangevende internationale SICIS mozaïekspecialist voor de gehele collectie van de toonaangevende mozaïekfabrikant SICIS. Als volwaardige partner creëert Studio Bis in samenwerking met deze hoogwaardige fabrikant oplossingen voor het echte leven, door praktijk en schoonheid te combineren. Topkwaliteit, mooi design gecombineerd met deze bijzondere materialen vormen de basis voor onze ontwerpen. U bent als rechtstreekse opdrachtgever of (interieur)architect natuurlijk onze inspiratiebron. Topdesign is mooi, maar krijgt pas echt betekenis als dit onderdeel uitmaakt van uw levensstijl of ontwerp. Studio Bis werkt al meer dan 12 jaar succesvol samen met wereldwijd gerenommeerde opdrachtgevers en (interieur)architecten.

Mozaïek - The sky is the limit

Voor Studio Bis is mozaïek beleving, passie , exclusiviteit en bovenal creativiteit. Dankzij de combinatie tussen traditionele ambiance en innovatie, produceren wij met onze partners en designers kunstwerken van de hoogste kwaliteit. In samenwerking met onze volwaardige partner Sicis, zijn onze projecten superieur aan die van elke andere industrie op de markt. Onze unieke stijlen blinken uit door de vele verschillende vormen, maten en materialen, waarbij artistiek en creativiteit bijdragen aan de creatie van de meest exclusieve projecten ter wereld. Studio Bis maakt artistieke mozaïek kunstwerken van het hoogste niveau, met de hulp van echte mozaïekmeesters, designers en (interieur)architecten over de hele wereld. De expressieve kracht van Studio Bis staat voor het verbinden tussen echte kunstenaars, architecten en internationale ontwerpers, die in samenwerking met onze creativiteit en producten, mozaïek interpreteren in een eigentijdse ambiance en oneindig veel mogelijkheden verkrijgen voor oppervlakken en ontwerp-installaties. – The sky is the limit.

Waterwereld van sereniteit

Unieke architecturale zwembaden waarvan de mozaïek patronen doen denken aan exclusieve kunst in combinatie met prachtige tinten en edelstenen. Elk ontwerp is meesterlijk samengesteld door Studio Bis. Door de oneindige variaties van SICIS producten kan elk ontwerp van Studio Bis worden aangepast aan alle soorten zwembaden om creative en volledig originele kunstwerken te creëren. Studio Bis brengt als SICIS mozaïekspecialist bedrijfslogo's, familiewapens en creatieve ontwerpen in elke kleur en edelsteen tot leven. Geef optimaal allure aan zwembaden door persoonlijke ontwerpen, repetitieve patronen of geometrische vormen - the sky is the limit.

Wereldklasse hotels en welnesscentra

Elk ontwerp van Studio Bis gaat volledig over exclusiviteit, maar altijd met de klant centraal. In de voortdurende zoektocht naar perfectie ontwikkelen ontwerpers en stylisten de nieuwe lijnen die typerend zijn voor de cliënt. In samenwerking met gerenommeerde (interieur)architecten geven wij met de juiste materialen vorm aan iedere ruimte en creëren wij samen details die gevoelens van verwondering kunnen opwekken. De producten van onze partner SICIS - van mozaïek en Vetrite-oppervlakken, tot aan meubels, verlichting en vloeren - worden gekenmerkt door een zeer specifieke aandacht voor details. Alle producten worden met grote toewijding verzorgd door deskundige vakspecialisten.

Sanitair - harmonieus

Studio Bis realiseert unieke sferen, waarbij elk structureel element als geheel één decoratief onderdeel wordt van de totale badkamer. Alle producten worden met grote toewijding verzorgd door deskundige mozaīekspecialisten. Ieder ontwerp heeft een ongekend hoog niveau van verfijning. De badkamer is één van de meest representatieve omgevingen die tevens door gasten bewonderd mogen worden. De oneindige combinatie van mozaïek, Vetrite-oppervlakken en meubels zorgt voor een perfect huwelijk, in perfecte balans - Omarm harmonie

Exclusieve clubs en restaurants

Studio Bis creëert artistieke mozaïek ontwerpen van het hoogste niveau, met de hulp van echte mozaïek meesters, gerenommeerde architecten en wereldklasse designers. Het resultaat is het verkrijgen van oneindig veel oplossingen voor verschillende materialen en oppervlaktes voor vloeren, muren en nog veel meer. Plaats verlichting achter mozaïek en voila, een unieke nachtclub is geboren. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor Studio Bis authentieke en onmiskenbare werken kan creëren voor zelfs de meest exclusieve hotelketens, kantoren, restaurants en clubs - The sky is the limit.