Vertrite, het meest unieke product ter wereld

Vetrite is ontstaan uit onderzoek om nieuwe evoluties te creëren van luxe, decoratieve coatingmaterialen. Voor onze gewaardeerde partner SICIS is dit een natuurlijke ontwikkeling, van de mozaïektegel tot de grote glasplaat. Mozaïek zit in het DNA van Studio Bis. Glas in combinatie met textiel en polymeerfilms zijn de kern en vormen de hoofdrol in deze unieke grote glasplaten. Het formaat kan oplopen tot 120 x 280 cm, met een dikte van 4 tot 16 mm, in het geval van bijzondere toepassingen. Als volwaardige partner van SICIS brengt Studio Bis op sublieme wijze technieken en alchemie samen en wordt design en kunst met elkaar gemengd. In die excentrieke omgeving wordt een precieze beleving versterkt: het maken van een product dat geavanceerd is op innovatief en esthetisch gebied en dat de beperkingen van de afmetingen overstijgt. Vetrite is voor Studio Bis de mogelijkheid om met Vetrite een exclusief design te bedenken zonder enige beperking. Een exclusieve stijl en bijzondere kunst die emoties kunnen opwekken door op hoogwaardige wijze gebruik te maken van exclusieve lijnen, unieke patronen en overtuigende kleuren.

Materiaal en afwerking

Dunne glasplaten van groot formaat verkregen door een combinatie van polymeren, metaalfolies en textielvezels. Dikte(s) 6 mm. (Diktes van 4 mm tot 12 mm en hoger, beschikbaar op aanvraag) Studio Bis kan Vetrite op aanvraag leveren met zelfreinigende behandeling en met een antibacterieel oppervlak. Tevens kan het worden voorzien van mat glas.Deze behandeling wordt gekenmerkt door een dunne transparante plaat die hydrofiele en foto katalytische eigenschappen heeft. Afwerking: - Ruim 150 varianten - Combinaties met andere formaten en materialen - 18 standaard formaten met de mogelijkheid om ze aan te passen - Rechte of afgeschuinde rand - Verschillende diktes voor verschillende toepassingen - Het absorbeert niet Krasbestendige oppervlakte, geen kleurverandering en is direct waterdicht.

Toepassingen voor o.a. keukens en vloeren

Met Vetrite is het mogelijk om zeer geavanceerde oplossingen te creëren, zoals verhoogde en verlichte glasplaten. Glasmozaïek kan worden geleverd met ondersteuningsconstructies die direct en zorgvuldig door onze specialisten worden geinstalleerd. Studio Bis durft verder te denken om iets unieks en revolutionairs te creéren met de unieke combinatie tussen glasmozaïek en achtergrondverlichting. Deze revolutionaire systemen kunnen door Studio Bis worden geleverd en door specialisten worden geïnstalleerd. Studio Bis levert aan de meest gerenommeerde keukenfabrikanten en draagt bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige en exclusieve keukenlijnen. Vetrite wordt gewaardeerd om de diversiteit van het decoratieve potentieel, om haar bewerkbaarheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om deze met andere materialen te combineren. Vetrite is een uitstekende oplossing voor interieur- en exterieur design van villa's, spa & wellness resorts, superjachten, privévliegtuigen en supercars.

Weerspiegeling van vakmanschap

De opvallende symmetrie, evenwichtige afmetingen voor hoogwaardige topkeukens en zorgt voor een perfecte verhouding van verfijnde en doordachte proporties. Elk detail van de keuken weerspiegelt een gevoel voor schaal, design en vakmanschap. Unieke vormen en mozaïekmaterialen vloeien in elkaar over en zorgen samen voor een elementair maar ongekend luxueuze uitstraling. Certificaten met betrekking tot de meest relevante productnormen tonen de geschiktheid van Vetrite aan om te worden gebruikt als materiaal voor elk mogelijk oppervlakten. De mogelijkheden zijn eindeloos - The sky is the limit.

Zwart & wit perfect gecombineerd

Futuristische geometrieën zorgen voor het perfecte contrast tussen zwart en wit. Verfijnd leer en exclusieve stoffen in effen en decoratieve kleuren en tinten geven het contrast tussen dominant wit en zwart. Een walk-in closet waar kleding, schoenen en accessoires kunnen worden bewonderd en uitgekozen. Dit geeft u de meest ultieme ervaring. Hoogwaardige stoffen waarvan de patronen doen denken aan exclusieve mozaïekdecoraties welke in samenspraak met Vetrite meesterlijk worden samengesteld door Studio Bis.